filmhuisdidam-logo

RAFAËL

agt3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7,50 / Vriend Van: € 5,50
Kinderen tot 14 jaar € 5,50
Pinnen. Graag!

Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde. 

Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt Rafaël het aangrijpende, soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir. Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw. Het waargebeurde verhaal dat in 2011 het wereldnieuws haalde verscheen eerder in boekvorm in de gelijknamige, hartverscheurende roman van schrijfster Christine Otten.

De rol van Kimmy wordt vertolkt door Melody Klaver, die op haar 14de werd genomineerd voor een Gouden Kalf voor Diep. Daarmee werd ze de jongste genomineerde ooit. Ze speelde onder andere in Oorlogswinter, Schemer en de televisieserie Van God los. Regisseur Ben Sombogaart heeft inmiddels veertien bioscoopfilms gemaakt die alleen in Nederland al bijna 41,5 miljoen bioscoopbezoekers trokken. Zijn werk is bekroond met vier Gouden Kalveren voor Beste Film en Beste Regie, twee Eerste Prijzen op het Berlijns Kinderfilmfest, driemaal de Prix Jeunesse, vier Kinderkasten, een Emmy Award en een Oscarnominatie.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.

Meer informatie en aanvragen.Trailer


Bezig met laden van de trailer...
free spam filter