filmhuisdidam-logo

WHITNEY

ht3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7,00 / Vriend Van: € 5,00
Kinderfilm: € 5,00

De documentaire Whitney, over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston, is geregisseerd door Oscarwinnaar Kevin Macdonald (bekend van o.a. The Last King Of Scotland, Marley, Touching The Void). Met origineel materiaal en archiefbeelden geeft Macdonald een unieke kijk in haar leven, ondersteund door interviews met niet alleen de familie van Whitney, maar ook met verschillende mensen waarmee zij gedurende haar carrière omringd werd.
De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren. Het is de eerste Whitney Houston-documentaire die officieel werd goedgekeurd door de erfgenamen. De docu bevat nog nooit eerder vertoonde beelden van Houston, exclusieve demo-opnamen, zeldzame optredens en interviews. 
Eerbetoon aan een onvergetelijke zangeres. Whitney Houston werd in februari 2012 dood gevonden in een badkuip in het Beverly Hills Hotel. Op 9 augustus 2018 zou ze 55 jaar geworden zijn.

De muziek tijdens deze avond wordt verzorgt door Three of a Kind.

Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.

Meer informatie en aanvragen.Trailer


Bezig met laden van de trailer...
free spam filter