filmhuisdidam-logo

BOEK EN FILM: SPRAKELOOS

at9
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7,00 / Vriend Van: € 5,00
Kinderfilm: € 5,00

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De eerst zo flamboyante en levendige vrouw verliest haar spraakvermogen. Langzaamaan en onherroepelijk takelt ze af, steeds minder in staat te communiceren met wie haar lief is. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die hij moet aangaan met zijn moeder dwingt hem om alles in twijfel te trekken, ook zijn literaire prioriteiten. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Lanoye


Kim van der Werff, filmpublicist, verzorgt de inleiding over het boek en de film. Wanneer is een boekverfilming geslaagd? Als die zoveel mogelijk wegheeft van de oorspronkelijke roman “Sprakeloos”? Of juist totaal anders? De mensen die reserveren en hun emailadres daarbij opgeven krijgen een reader toegestuurd. Entreeprijzen :  €10,-  en voor vrienden van filmhuis Didam € 8,-Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.

Meer informatie en aanvragen.Trailer


Bezig met laden van de trailer...
free spam filter