filmhuisdidam-logo

HER

ts3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7,00 / Vriend Van: € 5,00
Kinderfilm: € 5,00

Een ontroerende en sfeervolle film (genomineerd voor 5 Oscars waaronder Beste Film) over liefde, intimiteit en de risico’s ervan in de moderne digitale wereld

Met de unieke visie van gerenommeerd filmmaker Spike Jonze (Being John Malkovic) en een prachtige cast: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams en Rooney Mara.

Her gaat over Theodore Twombly, een complex en gevoelig man die zijn geld verdient door middel van schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, wat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij ‘Samantha’, een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie.

Hun vriendschap verdiept zich steeds meer door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met elkaar delen, en lijkt zelfs tot een gevoel van liefde voor elkaar te evolueren. Maar wat betekent deze emotie eigenlijk in dit digitale tijdperk? Sinds zijn première op het NY Filmfestival is HER door pers en publiek op diverse festivals omarmd. Scarlett Johansson mocht op het Filmfestival van Rome de prijs voor ‘Beste Actrice’ in ontvangst nemen voor haar rol als Samantha.

Winnaar van de Oscar® voor Beste Originele Scenario!

Tijdens de Week van de Mediawijsheid vertoont Filmhuis Didam i.s.m. Bibliotheek Montherland de film Her. U ontvangt  2 euro korting op de normale toegangsrpijs.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.

Meer informatie en aanvragen.Trailer


Bezig met laden van de trailer...
free spam filter