filmhuisdidam-logo

THE CIRCLE

1t
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7,00 / Vriend Van: € 5,00
Kinderfilm: € 5,00

Mae krijgt haar droombaan bij The Circle, een modern social mediabedrijf dat wel erg aan een sekte doet denken. Wie wil er niet werken voor technologiebedrijf The Circle? Groter dan Facebook, hotter dan Snapchat, alwetender dan Google. Mae (Emma Watson, The Perks of Being a Wallflower) begint onderaan de ladder, maar bij de eerste speech van oprichter Bailey (Tom Hanks, Forrest Gump) voelt ze dat ze met iets groots bezig is.

The Circle speelt zich af in de wel heel erg nabije toekomst, waarbij een groot technologiebedrijf sektarische trekjes bevat. Een wereld waarin alles online wordt gedeeld. Echt alles. De ouders van Mae snappen haar obsessie met haar nieuwe baan niet en hoe langer, des te meer ze wordt meegezogen in de stroom. Elke stap vraag je je af: hoeveel verder kun je gaan?

Regisseur James Ponsoldt (Smashed, The Spectacular Now) laat op spannende wijze de kijker nadenken over privacy in onze huidige en toekomstige samenleving. The Circle is gebaseerd op de gelijknamige literaire sensatie van Dave Eggers, waar de lessen van filosoof Orwell duidelijk naar het heden vertaald worden. Als er een film is die ons een spiegel van onze tijd voorhoudt, is deze het wel.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.

Meer informatie en aanvragen.Trailer


Bezig met laden van de trailer...
free spam filter