filmhuisdidam-logo

Didam Draait Door 2017
Tijdens De Diemse Filmdagen 2017 (3, 4 en 5 november) zet Filmhuis Didam voor de tweede keer lokale amateurfilmmakers in de spotlights. Elke amateurfilmer maakt kans om geselecteerd te worden voor de Didam Draait Door filmprijs !!!Tijdens De Diemse Filmdagen 2017 (3, 4 en 5 november) zet Filmhuis Didam voor de tweede keer lokale amateurfilmmakers in de spotlights. Elke amateurfilmer maakt kans om geselecteerd te worden voor de Didam Draait Door filmprijs !!!

Ben je 14 jaar of ouder en wil je jouw filmpje op het grote witte doek vertonen? Maak dan nu een filmpje van maximaal 10 minuten en schrijf je in. Je hoeft overigens geen dure filmcamera te hebben voor het maken van mooie/kunstige films. Je kunt dit ook heel goed doen met je mobiel of fotocamera.

Uit alle geaccepteerde films selecteren wij de allerbeste films voor de finaleronde van de Diemse Filmdagen Competitie. Indien we je film nomineren, krijgt je een uitnodiging om je film op zaterdagmiddag 4 november te presenteren voor het publiek en de vakjury. De winnaar zal op deze middag de tweede ‘Didam Draait Door’-filmprijs in ontvangst nemen.

Voorwaarden Didam Draait Door Filmcompetitie:

Klik hier om je in te schrijven voor de filmcompetitie!

Als voorbeeld vind je hieronder u alle genomineerde filmpjes van vorig jaar (2016).

Genomineerde filmpjes 2016


free spam filter